Vacature Cluster HIN

SPOLT

Stichting Primair Onderwijs Leudal en Thornerkwartier (SPOLT) verzorgt onderwijs aan ruim 2100 kinderen op 13 basisscholen in de gemeente Leudal en op 1 school voor speciaal basisonderwijs in de gemeente Maasgouw. Onze medewerkers hebben een groot hart voor goed onderwijs. We laten ons leiden door onze kernwaarden inspireren, verbinden en ondernemen en door onze visie op onderwijs en ontwikkeling zoals we die hebben vastgelegd in ons strategisch beleidsplan 2020-2024, ‘In essentie anders’. 

 

Voor Cluster HIN (Basisscholen De Schakel te Ittervoort, St.Lambertus te Neeritter en De Wegwijzer te Hunsel) zijn wij, zo spoedig mogelijk, op zoek naar een: 

 

Leerkracht bovenbouw, groep 7-8 (wtf 0,6 tot 1,0 fte M/V) 

 

Beknopte functieomschrijving: 

De 3 basisscholen zijn, als cluster, onderweg in een gezamenlijk fusietraject met als uitkomst de realisatie van een nieuw Kindcentrum voor Leudal West. We zijn, per direct, op zoek naar een full-/parttime bovenbouw leerkracht die onze formatie kan aanvullen. We zoeken een leerkracht die enerzijds “stevig met de voeten in de onderwijs-klei” kan staan én anderzijds in staat is om (als duo-partner) samen te werken met cluster-collega’s. Je vormt samen met 3 collega’s clustergroep 7-8; dus je staat er niet alleen voor. 

 

Je aanstelling is in ieder geval voor het huidige schooljaar. Of en welk perspectief er als vervolg kan zijn binnen cluster HIN is nog niet duidelijk. Wel biedt SPOLT (onze stichting) zeker kansen op vervolg !!! 

 

Wat je ervoor terugkrijgt ? Een team, nu nog over 3 scholen verspreid, met enthousiastelingen, kartrekkers, voorzichtige proevers, de nodige kritische houdingen, kortom een “stevige kneedbare mix” die naast op weg zijn naar “de nieuwe toekomst”, juist nu haar onderwijskracht wil versterken. 

 

Inlichtingen 

Voor verdere inlichtingen over deze vacature kun je terecht bij de meerscholen directeur, Ruud Steeghs. Schroom niet en neem contact op, zodat je weet wat de school nodig heeft. (r..steeghs@spolt.nl, 06 23 11 04 34)

 

Reageren? 

Graag ontvangen wij zo spoedig mogelijk jouw sollicitatie en motivatie per mail. Stuur je brief naar bovenstaand mailadres.