Gezocht: leerkrachten en schoolopleiders

06 december 2018
SPOLT is een dynamische onderwijsorganisatie. Daar weten jullie alles van. Met elkaar maken we, verspreid over vijftien scholen, elke dag werk van goed onderwijs. En dat belangrijke werk verzetten we met 300 medewerkers. Er zijn onlangs diverse interessante vacatures ontstaan in onze organisatie.
De komende maanden ontstaan er nog meer vacatures. Ik wil jullie daarover informeren en jullie er bovendien actief bij betrekken. Mogelijk zet een van deze vacatures jou aan tot het schrijven van een sollicitatiebrief. Dat zou mooi zijn.
Ik wil jullie bij voorbaat uitnodigen om je te verdiepen in de aangeboden vacatures. Als je vragen hebt, schroom dan niet, pak je telefoon en bel de directeur van de betreffende school. Die praat je graag bij en zal je bijpraten over alle relevante informatie.

Hieronder zie je een opsomming van de huidige vacatures. Met een druk op de knop word je direct doorgelinkt naar de concrete vacature:

A: Leerkrachten sbo-school Op de tump (4,0 fte);
B: Leerkracht St. Liduina (0,6 fte);


We huldigen ook hier het motto van SPOLT, 'ruimte voor ieders talent'. Omdat het lerarentekort ook onze organisatie onder druk zet en aangezien de meest recente interne vacature niet kon rekenen op veel interne sollicitaties, bieden we deze vacatures ook extern aan. Ik wil jullie dan ook oproepen ze te verspreiden via sociale media en onder de aandacht te brengen van kandidaten waarvan jij denkt dat zij een versterking zijn voor SPOLT. Reageren kan per email tot maandag 17-12-2018 (12.00 uur) naar bestuursbureau@spolt.nl

Naast deze interessante vacatures op Op de tump en de St. Liduina, zijn we ook op zoek naar twee nieuwe schoolopleiders. We hebben nu drie interne schoolopleiders; ervaren leerkrachten die, naast hun reguliere lesgevende taken, een dag per week werkzaam zijn als schoolopleider. Zij bezoeken onze scholen om er studenten en startende leerkrachten te coachen. Met de toename van nieuwe medewerkers en studenten willen we blijven voldoen aan de kwaliteit van de begeleiding. Daarbij leggen we de lat hoog.

C: Schoolopleiders* (2 x 0,2 fte);

Schoolopleider, iets voor jou?
Stuur dan een motivatiebrief voor maandag 17-12-2018 naar het bestuursbureau@spolt.nl. Voor meer informatie kun je bij G.Zeegers (CvB) terecht.

Meer weten over de vacatures SBO Op de tump en St. Liduina? Klik hier
Profielschets Schoolopleider: Klik hier

Onze Scholen